Avoimet työpaikat

Palkka-asiantuntija

Hakuaika päättyy 28.7.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Tietotili Consulting Oy on kansainvälinen taloushallinnon moniosaajayritys, joka palvelee asiakkaita niin sähköisessä taloushallinnossa kuin taloushallinnon vaativimmissa asiantuntijatehtävissä. Tietotilin palvelut ovat aina henkilökohtaista ja he tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa taloushallinnon ratkaisujen tueksi. Tietotilin palvelut ja tuotteet mukautuvat yrityksen kokoon ja taloushallinnon vaatimuksiin.

Tietotilissä hoidetaan mm. laskutuspalvelut, ostolaskujen käsittelyt, kirjanpidot, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroasiat sekä laadukas raportointi ja controller-palvelut. Palvelun tukena toimii sähköinen Tietotili Online -verkkopalvelu. Tietotili palvelee myös kansainvälisesti eri maiden paikallisissa talous- ja veroasioissa, sekä apua esimerkiksi yrityksen laajentuessa ja kansainvälistyessä.

Ketä haetaan

Haemme nyt pikaisesti asiakasyrityksellemme, Tietotili Consulting Oy:lle palkka- asiantuntijaa, Vantaan Kaivokselaan.

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan asiakasyritysten monipuoliset palkanlaskennan tehtävät ja tulet vastaamaan kokonaisuudessaan asiakasyritysten palkkahallinnosta. Tulet tulkitsemaan useita eri alojen TES:ia, kuukausi- ja tuntipalkkoja sisältäen työntekijöiden että toimihenkilöiden palkanlaskennat. Tulet myös vastaamaan uusien asiakkaiden toimeksiantojen käynnistysprojekteista ja olet aktiivisesti mukana palkanlaskentapalvelun kehittämisessä.  

Odotamme sinulla olevan palkanlaskennan kokemusta sekä eri alojen työehtosopimusten tuntemusta. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti, oli kyseessä rutiini-, tai vaativampi palkkahallinnontehtävä. Olet joustava, helposti lähestyvä ja sinussa erityisesti korostuu asiakaspalveluhenkisyys.

Mitä saat?

Näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä. Innovatiivisen ilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita, modernin toimiston, ammattitaitoisen työtiimin sekä luotettavan työnantajan ja työpaikan, jossa  sinulla on mahdollisuudet etenemiseen ja esimiesvastuullisiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden kokemusta palkanlaskennasta  
  • sähköisten palkanlaskentaohjelman tuntemusta  
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Eduksesi on Mepco palkanlaskentaohjelman käyttökokemus.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija? Kerro meille itsestäsi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva. Kerro meille myös palkkahallinnon kokemuksesi sekä sähköisten järjestelmien osaamisestasi. Jätä meille hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi

Tee hakemus