Avoimet työpaikat

Kuljettaja / muuttotyöntekijä

Hakuaika päättyy 21.8.2019

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Määräaikainen / mahdollisuus vakinaistua
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Turku

Työn kuvaus

Muuttokuormat tarvitsevat nyt ripeitä ja huolellisia kuljettajia!

Haemme asiakasyrityksellemme kuljettajaa / muuttotyöntekijää Turun alueelle. 

Työnkuvaasi kuuluu huolehtia siitä, että muuttoautosi on oikein lastattu. Muuton koosta ja luonteesta riippuen vastaat aina laadukkaasta onnistumisesta, sekä tarvittaessa osallistut itse muuttotyöhön. Kohteissa pitää usein toimia ripeästi, ja pakattavana voi olla suurempiakin kalustemääriä. Työt tehdään erikokoisissa tiimeissä, joten on tärkeää, että pärjäät työkavereiden kanssa.

Ketä haetaan

Muuttotyössä pärjää asiakkaita fiksusti kohtaavaa ja näppärä henkilö. Muuttotyössä pakataan ja lastataan, joten työ on sopivasti kuntoa kasvattavaa, joskin vaatii valmiiksi valmiutta fyysiseen työhön. Tärkeää on muistaa turvallisuus kaikissa työvaiheissa ja maltilla oppia oikeat tekniikat ja työtavat.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuljetus- ja muuttopalveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Muutot osuvat mahdollisesti myös ilta-aikaan ja viikonloppuun, joten olethan joustava työajoissa.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus vakinaistua.

Edellytykset

Työssä vaaditaan  

  • C-luokan ajokorttia, voimassaoleva ammattipätevyyttä sekä digipiirturikorttia
  • työturvallisuuskorttia
  • ymmärrettävää suomen kielen taitoa
  • odotamme sinun olevan kokenut kuljettaja

Siitä on etua, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta muuttotyöstä.

 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme muuttoautonkuljettaja? Jos kiinnostuit, niin tee hakemus. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro meille itsestäsi ja työkokemuksestasi. Käsitellemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia ripeästi. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15.

Tee hakemus