Avoimet työpaikat

Sähkötyönjohtaja, tuotantoteollisuuteen

Hakuaika päättyy 1.10.2023

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Mäntsälä

Työn kuvaus

Hei sinä osaava sähkötyönjohtaja ja teollisuuden automaatiosta kiinnostunut!

Sähkö- ja automaatioasennuksen työnjohto, nykyaikaisella ja automaatiosoidulla tehtaalla! Heräsikö kiinnostuksesi? Jos vastasit kyllä - sinun kannatta ehdottomasti tarttua tilaisuuteen.

Haemme tuotantoteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Ballille sähkötöistä vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Ball Beverage Packaging Mäntsälä Oy kuuluu globaaliin konserniin, joka toimii tölkkituotannon parissa. Suomen tehdas sijaitsee Mäntsälässä, pääkaupunkiseudun tuntumassa. Mäntsälän tehdas työllistää noin 100 henkilöä ja työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorotyössä. 

Tutustu Balliin: www.ball.com

Ketä haetaan

Odotamme sinulla olevan osaamista teollisuuden sähkö- ja automaatiotekniikan osa-alueista. Tehtävässäsi sähkötyönjohtajana tulet vastaamaan kokonaisuudessaan tehtaan sähkötöistä. Toimit myös sähkölaitteiston käytönjohtajana, johtuen sähkölaitteiston liitäntätehon suuruudesta (20kV syöttöjännitteestä). Huolehdit luonnollisesti päivittäisen tuotannon operatiivisista ja tuloksellisista tavoitteista ja raportoinnista. Sähkötyön esihenkilönä tulet vastaamaan noin 10 hengen tiimistä ja omalla esimerkilläsi johdat heitä päivittäisessä työskentelyssä. Sinun esihenkilönäsi toimii tehtaan kunnossapitopäällikkö.

Tehtävään haetaan vastuullista, joustavaa sekä aikaan saavaa ”hands on ” - tyyppiä, joka pitää langat käsissään. Sinulla on ymmärrystä modernisaatiota ja automaatiosta ja kykenet vastaamaan kokonaisvaltaisesti tehtaan sähkötöistä ja niiden organisoinnista. Tilanteen vaatiessa osallistuit myös itse käytännön sähkötöihin, ja sinulla on valmiuksia suoriutua sähkölaitteiden korjaamisesta ja säädöistä.  

Sinulla on taitoa toimia oma-aloitteisesti muuttuvissa tilanteissa ja kykenet ennakoimaan sekä ratkaisemaan ongelmia. Organisoinnit ja päätöksen teot sujuvat sinulta mutkattomasti. Tulet toimimaan sähkötyön esihenkilönä, joten oletamme sinulla olevan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja olisi loistavaa, jos olet aiemmin työssäsi toiminut esihenkilö tehtävissä. Toivomme sinulta sitoutumista työtehtäviisi ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen esihenkilö tehtävän, jossa pääset työskentelemän nykyaikaisella ja automaatiosoidulla tehtaalla. Saat myös ainulaatuisen mahdollisuuden tutustua koneisiin ja laitteisiin, joita ei juurikaan löydy muualla Suomessa.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle vakavaraisen sekä koulutus- ja kehitysmyönteisen työnantajan ja kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde etuineen, kuten laajan sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä, josta ei puutu huumoria ja lupaamme sinulle, että työpäiväsi eivät tule olemaan tylsiä. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Ballille.

 

Jotta menestyisit työssäsi, odotamme sinulla olevan  

  • sähköalan koulutus (insinööri tai teknikko) ja sähköpätevyys 2
  • ymmärrystä teollisuuden ja tuotannon automaatiosta sekä modernisaatiosta 
  • kokemusta ohjelmoinnista (yrityksessä käytössä Rockwell)
  • hyvää paineensietokykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • erinomaisen suomenkielen lisäksi hyvää englanninkielen taitoa

  Huomiothan, että kulkeminen työpaikalle Mäntsälään edellyttää omaa kulkuneuvoa.

Näin haet tehtävää

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat siirtyä uusien haasteiden pariin ja liittyä mukaan Ballin menestystarinanaan, saatat olla etsimämme henkilö!

Tästä rekrytoinnista vastaa Cimson Rekry. Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi jättämällä hakemuksen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14–15 välisenä aikana tai jättämällä soittopyynnön.

Tee hakemus