Avoimet työpaikat

Ammatinvalintapsykologi

Hakuaika päättyy 31.3.2023

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen
Työaika:
Osa-aiakinen, joustava
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva koulutusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Hämeen alueelle osa-aikaista Ammatinvalinnan Psykologia. Työ on osa-aikainen ja määräaikainen työsuhde, joka alkaa joustavasti kevään 2023 aikana. Työmäärä vaihtelee ja on sovittavissa. Toimit osana psykologien tiimiä, joka tapaa asiakkaita sekä verkon kautta että toimistollamme Lahdessa, Hämeenlinnassa, Forssassa ja Riihimäellä.

Ketä haetaan

Ammatinvalinnan Psykologin tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaaminen ammatinvalinnan ja urasuunnittelun kysymyksissä. Kokemus urasuunnittelusta ja ammatinvalinnan kysymyksistä on eduksi. Asiakkaamme tulevat meille etupäässä TE-toimiston kautta.

Osa ohjauksesta voi tapahtua verkko-ohjauksena. Toimipisteemme ovat Lahti, Hämeenlinna, Forssa ja Riihimäki. 

Edellytykset

Tehtävään vaaditaan laillistetun Psykologin pätevyys ja kokemusta ammatinvalinnan ohjauksesta. Auton käyttö mahdollisuus on eduksi.

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: jouni.suonpaa (at) cimson.fi. Kutsumme haastatteluun sopivia hakijoita heti hakemuksen saatuamme ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Tee hakemus