Avoimet työpaikat

Valmentaja/Asiakasohjaaja

Hakuaika päättyy 17.7.2020

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen
Sijainti:
Forssa

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva koulutusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Forssan seudun alueelle yhtä osa- ja/tai kokoaikaista valmentajaa/asiakasohjaajaa työnhakija-asiakkaiden ohjauspalveluun. Työ on määräaikainen työsuhde, joka alkaa elokuussa 2020. 

Ketä haetaan

Valmentajan/asiakasohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden valmentaminen työnhakuun, urasuunnitteluun ja ammatinvalintaan liittyvissä asioissa. Tehtäviin kuuluu myös asiakkaan konkreettinen työhön ja koulutukseen ohjaus sekä yhteydenpito paikalliseen elinkeinoelämään. Paikallinen toimistomme sijaitsee Forssassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat eduksi tehtävien suorittamisessa.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön mutta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Henkilön on käytettävä tehokkaasti yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osattava organisoida omaa ja toisten työtä. Edellytyksenä on vähintään 1 vuoden työkokemus työnhakija-asiakkaiden ohjauksesta (palveluntuottaja tai julkinen sektori) tai 2 vuotta opettamisesta oppilaitoksissa. Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto (ensisijaisesti kasvatus-, sosiaali- tai terveysalan –koulutus, esimerkiksi sosionomi) Muutkin korkeakoulututkinnot soveltuvat.

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: anne.suonpaa (at) cimson.fi Emme vastaa puhelimitse tiedusteluihin. 

Tee hakemus