Avoimet työpaikat

Laadunvalvoja, kiinteistöhuolto

Hakuaika päättyy 8.12.2019

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltoalan laadunvalvojaa pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on merkittävä kiinteistöhuoltoalan toimija ja heidän palvelunsa perusta ovat vastuullisuus ja laadukkuus.

Laadunvalvojana tarkkailet kiinteistöhuoltopalveluiden laatua. Olet työssäsi tarkka ja ymmärrät palvelun sekä laadun merkityksen. Tulet työskentelemään osana laadunvalvontaryhmä ja olet aktiivisesti mukana palvelun sekä laadun kehittämisessä.

Ketä haetaan

Odotamme sinulla olevan monipuolista kokemusta kiinteistöhuoltoalalta. Sinulla on myös teknistä osaamista ja eri laitteiden tuntemusta (esim. iv-, paloilmoitin- ja sprinklerilaitteet). Oma-aloitteisuus, kohteiden tarkkailu ja ennakointikyky helpottavat työtäsi. Olet luonteeltasi joustava ja tarvittaessa osallistut myös itse kiinteistöhuoltotyöhön.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen luotettavassa ja vakaavaraisessa kiinteistöhuoltoalan yrityksessä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla       

  • monipuolista kokemusta kiinteistöhuoltoalalta ja jonkin verran teknistä osaamista (laitteiden valvonnasta)
  • tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • pääkaupunkiseudun tuntemusta
  • B - ajokorttia
  • työturvallisuuskorttia 
  • hyvää ja ymmärrettävää suomenkielen taitoa

Tulet toimimamaan vastuullisissa tehtävissä kiinteistöhuoltoalalla, joten edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. 

Näin haet tehtävää

Jos olet otteeltasi vastuuntuntoinen ja kiinteistöhuoltotyötä kunnioittava, saatat olla etsimämme henkilö! Täytä hakemuksesi huolellisesti, kerro teknisten laitteiden kokemuksestasi ja mainitse suorittamasi lupakortit. Toimi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus