Avoimet työpaikat

Sähkötyönjohtaja, tuotantoteollisuuteen

Hakuaika päättyy 23.9.2019

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Mäntsälä

Työn kuvaus

Ball Beverage Packaging Mäntsälä Oy kuuluu globaaliin konserniin, joka toimii tölkkituotannon parissa. Suomen tehdas sijaitsee Mäntsälässä, pääkaupunkiseudun tuntumassa. Mäntsälän tehdas työllistää noin 100 henkilöä ja työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Ball Corporation supplies innovative, sustainable packaging solutions for beverage, food and household products customers, as well as aerospace and other technologies and services primarily for the U.S. government. For more information, visit www.ball.com

 

Haemme tuotantoteollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme sähkötöistä vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Odotamme sinulla olevan vahvaa osaamista teollisuuden sähkö- ja automaatiotekniikan osa-alueista. Tehtävässäsi sähkötyönjohtajana tulet vastaamaan kokonaisuudessaan tehtaan sähkötöistä. Toimit myös juridisesti sähkötyöstä vastaavana sekä sähkölaitteiston käytönjohtajana, johtuen sähkölaitteiston liitäntätehon suuruudesta (20kV syöttöjännitteestä). Huolehdit luonnollisesti päivittäisestä tuotannon operatiivisista ja tuloksellisista tavoitteista sekä raportoinnista. Sähkötyönesimiehenä tulet vastaamaan 7 hengen tiimistä ja omalla esimerkilläsi johdat heitä päivittäisessä työskentelyssä. Esimiehenäsi toimii tehtaan kunnossapitopäällikkö.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan vastuullista, joustavaa sekä aikaan saavaa ”hands on ” - tyyppiä, joka pitää langat käsissään. Sinulla on ymmärrystä modernisaatiota ja automaatiosta ja kykenet vastaamaan kokonaisvaltaisesti tehtaan sähkötöistä ja niiden organisoinnista. Tilanteen vaatiessa osallistuit myös itse käytännön sähkötöihin ja sinulla on valmiuksia suoriutua sähkölaitteiden korjaamisesta ja säädöistä.  

Sinulla on taitoa toimia oma-aloitteisesti muuttuvissa tilanteissa ja kykenet ennakoimaan sekä ratkaisemaan ongelmia. Organisoinnit ja päätöksen teot sujuvat sinulta mutkattomasti. Tulet toimimaan sähkötyön esimiehenä, joten oletamme sinulla olevan erinomaisia yhteistyökykytaitoja. Toivomme sinulta sitoutumista työtehtäviisi ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vakituisen työsuhteen modernisoidussa ja automatisoidussa tehtaassa. Vakaavaraisen yrityksen, kehitysmyönteisen työyhteisön ja mukavan sekä lämminhenkisen työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde etuineen. 

Edellytykset

Jotta suoriudut työtehtävistäsi, sinulla tulisi olla 

  • sähköalan koulutus (insinööri tai teknikko) ja vähintään sähköpätevyys 2
  • ymmärrystä teollisuuden ja tuotannon automaatiosta sekä modernisaatiosta 
  • suoritettuna työturvallisuus-, tulityö- ja sähköturvallisuuskortit
  • kokemusta ohjelmoinnista (yrityksessä käytössä Rockwell)
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • suomenkielen taidon lisäksi hyvää englanninkielen taitoa

 Huomiothan, että kulkeminen työpaikalle edellyttää omaa kulkuneuvoa.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme aikaansaava ja työhösi sitoutuva sähkötyönjohtaja? Kerro meille teollisuuden sähköalan työkokemuksesi ja täytä hakemuksesi huolellisesti. Mainitse hakemuksessasi suorittamasi pätevyydet ja lupakortit sekä palkkatoiveesi. Toimithan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus