Avoimet työpaikat

Apulaismyymäläpäällikkö

Hakuaika päättyy 5.4.2020

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Rovaniemi

Työn kuvaus

Haemme kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä apulaismyymäläpäällikköä Rovaniemen myymälään. Asiakasyrityksemme on markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myynnissä.

Apulaismyymäläpäällikkönä tulet toimimaan myymäläpäällikön oikeana kätenä ja olet mukana kaikissa myymälän toiminnoissa vastaten omalta osaltasi myymäläkonseptin toteuttamisesta myymälässä. Työskentelet itse aktiivisesti ja tavoitteellisesti sekä esimerkillisesti myynnin parissa. Sinulla on selkeät kommunikointitavat ja luot ympärillesi viihtyisän ja aktiivisen työilmapiirin.

Ketä haetaan

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa esimieskokemusta, kaupan alan erinomaista tuntemusta ja sekä vahvaa työmotivaatiota. Odotamme sinulta tekstiilien ja kankaiden tuntemusta tai tekstiilialan koulutusta sekä innokkuutta työskennellä kankaiden ja tekstiilien parissa. Viihdyt myös nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on energinen ja oma-aloitteinen ote työhösi.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tekstiilien, kankaiden ja sisustussuunnittelun maailmassa. 

Näin haet tehtävää

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, niin tee hakemus pikaisesti. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän asiakaspalvelun ja myynninesimiehen ammattilaisen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus