Avoimet työpaikat

Pienkaivinkoneenkuljettaja

Hakuaika päättyy 26.7.2019

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Määräaikainen / mahdollisuus vakinaistua
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tuusula

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme pienkaivinkoneenkuljettajaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa teknisiä palveluita isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille, yli 40 vuoden rautaisella ammattitaidolla. 

Pienkaivinkoneenkuljettajan työtehtävät ovat pieniä kaivuutöitä ja vaihtelevat salaojakaivuusta sokkelikaivuun pienkaivinkoneella (5000t). Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Järvenpäässä, Tuusulassa, Keravalla sekä Tikkurilassa.

Ketä haetaan

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos olet ammattimainen ja pätevä pienkaivinkoneenkuljettajaja ja sinulla on osaamista kuorma – auton ajosta. Sinulla on rehti asenne työtä kohtaan ja pidät kiinni siitä, mitä on sovittu ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Yrityksessä arvostetaan joustavuutta ja kykyä yhteistyöhön.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaisesti. Tulet alkuun työllistymään henkilöstövuokrauksen kautta. Sinulla myös mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen, jolloin talvella työtehtäviisi kuuluisivat esim. lumityöt.

Edellytykset

Työssä tarvitaan

  • pienkaivinkoneenkuljettajan työkokemusta
  • C-korttia
  • työturvallisuuskorttia

 Eduksesi on aikaisempi kokemus kaivuusta pienkaivinkoneella, sekä vaihtolavakuljetuksista.

Näin haet tehtävää

Etsimme henkilöä, jolla on ammattimaista koneenkäsittelytaitoa. Jos tunnistat itsesi, tee hakemus. Mainitse hakemuksessasi suorittamasi lupakortit, kuten työturvallisuuskortti. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta ma – to klo 14 -15 puh 040 574 9876.  

Tee hakemus