Avoimet työpaikat

Tietohallinnon asiantuntija/ Tietohallintopäällikkö

Hakuaika päättyy 28.2.2021

Toimiala:
Informaatio ja viestintä (Media, kustannus, televiestintä, ohjelmistot, tietojenkäsittely, palvelimet, tietokoneasennus)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Hei sinä tietohallinnon konkari, jolla on kokemusta kokonaisuuksien hallinnasta!

Yli kolmekymmentä henkilöä työllistävä asiakasorganisaatiomme hakee kasvavaan joukkoonsa tietohallintopäällikköä vastaamaan tietohallinnon suunnittelusta ja asianhallintajärjestelmän kehittämisestä sekä ylläpidosta.

Tietohallintopäällikkönä vastaat organisaation tietohallinnon kokonaisuuksien suunnittelusta, järjestämisestä ja käytännön toteuttamisesta. Osallistut aktiivisesti erilaisten tietoteknisten järjestelmien suunnittelu-, kehittämis-, ja rakentamistehtäviin. Tietohallintopäällikkönä luot organisaatiolle uudistetun tietohallinnon, joka sisältää niin tietojärjestelmät kuin asiakirjahallinnon.

Ketä haetaan

Haemme hyvän yhteishengen omaavaa, järjestelmällistä mutta myös innovatiivista tietohallinnon asiantuntijaa, jolla on vankkaa ymmärrystä yrityksen tietoturvasta tai vaihtoehtoisesti sinulla on kokoemusta järjestelmävalvonnasta. 

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta operatiivisten järjestelmien suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Sinussa korostuu tarkkuus ja sinulla on kykyä oppia uutta nopeastikin ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti yhdessä tiimin kanssa.

Toivomme sinulla olevan kiinnostusta toimintakulttuurin kehittämisestä ja näkemystä myös nykyaikaisten työympäristöjen kehittämisestä. Eduksi on kokemuksesi yrityksen tietoturvallisuuden ohjeistuksesta ja koulutuksesta. 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja loistavan tilaisuuden organisaation tietohallinta tehtävien parissa. Kannustavan työyhteisön, jossa on matala hierarkia ja tulevaisuuteen tähtäävän näköalapaikan. Tehtävä on organisaatiossa uusi, joten tehtävä muokkautuu osittain kokemuksesi mukaisesti. Sinulla on myös tässä tehtävässä mahdollisuus kehittää itseäsi entisestään asiantuntijan roolissasi. 

Työsuhde on vakituinen ja liukuvalla työajalla. Tulet työllistymään suoraan asiakasorganisaatioon ja työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksin päässä Helsingin keskustassa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässäsi mahdollisuuksiesi mukaan ja kevään 2021 aikana.

Asiakkaamme tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon, osittaisen lounasedun ja muita henkilöstöetuja sekä tarvittaessa apua asunnon hankkimisessa Helsingin alueelta. 

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. tietotekniikan insinööri)
  • useamman vuoden työkokemusta operatiivisten järjestelmien suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta
  • kokemusta tietohallinnon suunnittelusta, järjestämisestä, toteuttamisesta ja valvonnasta
  • kokemusta järjestelmien käyttöoikeuksien hallinnasta
  • erinomaista suomenkielen taitoa ja sujuvaa englanninkielen osaamista
  • nuhteetonta taustaa

Huomioithan, että tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä hänestä teetetään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme tietohallinnon asiantuntijamme, joka viihtyy vastuullisissa tehtävissä ja kokonaisuuksien parissa? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin, saatat olla etsimämme henkilö! Ole meihin yhteydessä ja kerro itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si palkkatoiveineen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Tavoitettavissa vko 8 eteenpäin ja ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus