Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 26.7.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Tietotili Consulting Oy on kansainvälinen taloushallinnon moniosaajayritys, joka palvelee asiakkaita niin sähköisessä taloushallinnossa kuin taloushallinnon vaativimmissa asiantuntijatehtävissä. Tietotilin palvelut ovat aina henkilökohtaista ja he tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa taloushallinnon ratkaisujen tueksi. Tietotilin palvelut ja tuotteet mukautuvat yrityksen kokoon ja taloushallinnon vaatimuksiin.

Tietotilissä hoidetaan mm. laskutuspalvelut, ostolaskujen käsittelyt, kirjanpidot, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroasiat sekä laadukas raportointi ja controller-palvelut. Palvelun tukena toimii sähköinen Tietotili Online -verkkopalvelu. Tietotili palvelee myös kansainvälisesti eri maiden paikallisissa talous- ja veroasioissa, sekä apua esimerkiksi yrityksen laajentuessa ja kansainvälistyessä.

Ketä haetaan

Haemme nyt pikaisesti pitkään alalla toiminnassa olevalle asiakasyrityksellemme, Tietotili Consulting Oy:lle kirjanpitäjää, Vantaan Kaivokselaan.

Tulet luonnollisesti vastaamaan asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroasioiden hoitamisesta sekä konsultoinnista, joten odotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä ja muutaman vuoden tilitoimistokokemusta. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi taloushallinnontehtävä. Olet joustava ja sinussa erityisesti korostuu asiakaspalveluhenkisyys.

Mitä saat?

Näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja kehityksen eturivissä. Innovatiivisen ilmapiirin, mielenkiintoisia asiakkaita, modernin toimiston, mukavat työkaverit sekä luotettavan työnantajan, missä sinulla on mahdollisuudet etenemiseen esimiesvastuullisiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

 

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon asiantuntija? Kerro meille itsestäsi ja taloushallinnon sekä sähköisten järjestelmien osaamisestasi. Jätä meille hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi

Tee hakemus