Avoimet työpaikat

LVI - huoltoasentaja

Hakuaika päättyy 19.9.2021

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haluatko sinä liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan? Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia LVI - huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut vakaavarainen perheyritys. Palvelevat kattavasti LVI:n huolto- ja korjaustoiminnassa.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemusta itsenäisestä työskentelystä LVI - alalta. Olet omatoiminen ja valmis liikkuvaan työhön. Huoltotyöt ovat sinulle tuttuja ja hananvaihdot sujuvat sinulta ammattitaitoisesti ja siirryt hetkessä seuraavaan työkohteeseen.

Olet tarkka työsi jäljistä ja koet myös ammattiylpeyttä alasta. Sinulla on työnteon asenne kunnossa ja tulet toimeen niin työporukan kanssa kuin asiakkaiden. 

Tarjoamme sinulle työsuhteen luotettavassa LVI - alan yrityksessä. Tulet työllistämän asiakasyritykseen henkilöstövuokrauksen kautta.  

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • LVI - alan työkokemusta sekä itsenäisestä työskentelystä
  • suoritettuna työturvallisuuskortti  
  • B - ajokortti
  • suomenkielen taitoa

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Liity mukaan osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ammattitaitoisen huoltoasentajan löydyttyä. Tee hakemus ja kerro meille alan työkokemuksesi sekä mainitse suorittamasi lupakorttisi. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsulttimme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - pe klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus