Avoimet työpaikat

Valmentaja

Hakuaika päättyy 30.11.2020

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen
Työaika:
Osa-aikainen / kokoaikatyö
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Työ on nuorten aikuisten (18-30 vuotiaiden) tavoitteellista ohjaamista työhön ja/tai koulutukseen. Asiakkaita ohjataan yksilöllisesti yhdessä muodostettujen tavoitteiden suuntaisesti konkreettisiin uraratkaisuihin. Työssä tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja, verkostoitumiskykyä ja erityisesti ratkaisukeskeisyyttä. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää halua auttaa ihmisiä  työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä, tietotekniikan perusvalmiuksien hallintaa sekä määrätietoista ja tavoitteellista työskentelyotetta.

Työ alkaa tammi- helmikuussa 2021.

Ketä haetaan

Sinulla on kokemusta nuorten aikuisten (18-30 vuotta) parissa tapahtuneesta ohjaus- koulutus -ja valmennustyöstä vaaditaan vähintään 2-3 vuotta ja sinulla on osaaminen ja kiinostus juuri tämän kohderyhmän ohjaamiseen kohti työelämää. Vahvuutenasi ovat tiimityöskentelytaidot ja samanaikaisesti itsenäinen ja itseohjautuva työskentelyote. Ihmisläheinen ja samalla ratkaisukeskeinen tavoitteisiin pyrkivä ohjaus on vahvuutesi.

 

Edellytykset

 Työtehtävään valinnan edellytyksenä on minimissään 2-3 vuotta työkokemusta 18-30 vuotiaiden nuorten valmennus-, ohjaus- tai koulutustyöstä. Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto tai nuorten ohjaustyöhön soveltuva ammatillinen tutkinto.

Näin haet tehtävää

 Toimita hakemus 30.11.2020 mennessä.

Tee hakemus