Avoimet työpaikat

Valmennuskoordinaattori

Hakuaika päättyy 9.8.2021

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva valmennusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Henkilön siirtyessä toisiin tehtäviin, haemme nyt Hämeen alueelle valmennuskoordinaattoria.

Ketä haetaan

Valmennuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu valmentamisen lisäksi valmennusten suunnittelu, valmennusprojektien läpivienti ja laadun varmistus sekä valmentajien työnohjaus. Valmennuskoordinaattori on aktiivisessa yhteydessä hankkija-asiakkaisiin, työnantajiin ja osallistuu itse myös valmentajana valmennusten toteuttamiseen. Työpiste on Lahden toimistollamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä 2021.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön mutta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Henkilön on käytettävä tehokkaasti yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osattava organisoida omaa ja toisten työtä. Edellytyksenä on vähintään 2 vuoden työkokemus ohjausalan työtehtävissä (esim. TE- hallinnon palvelut, työpajaohjaajan työ, ohjaus ammatillisessa kuntoutuksessa). Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto.  Opinto-ohjaajan tai ammatillisen opettajan pätevyys katsotaan eduksi.

 Etsimällämme henkilöllä on halu kehittyä itse ja kehittää palveluitamme. Alallamme laadun parantaminen vaatii pitkäjänteistä kehitystyötä.

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla välillä 28.6.-2.7. tai 2.-6.8.  osoitteeseen: jouni.suonpaa (at) cimson.fi . Emme vastaa puhelimitse tiedusteluihin.

Hakemus, jossa pyydetään esittämään palkkatoivomus, lähetetään hakulomakkeella 9.8.2021 mennessä.

Lisätietoja yrityksestä: https://cimsonkoulutus.fi/

Tee hakemus