Avoimet työpaikat

Kaukolämpöasentaja

Hakuaika päättyy 4.10.2020

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen

Työn kuvaus

Haemme energiantuotannossa toimivalle asiakasyrityksellemme kaukolämpöasentajaa pääkaupunkiseudun tuntumaan.  

Asiakasyrityksemme on menestyvä energiayhtiö, jonka keskeinen liiketoiminta muodostuu sähkön myynnistä ja siirrosta sekä kaukolämpötoiminnasta. Yrityksessä arvostetaan avointa vuorovaikutusta ja yrityksellä on lämminhenkinen työyhteisö.

Työtehtäväsi pitävät sisällään lämpökeskusten kunnossapito- ja käyttötehtäviä, verkkojen- ja laitosten ennakkohuoltoa, ylläpitoa ja vianetsintää. Tulet työssäsi liikkumaan yrityksen eri toiminta-alueilla ja osallistut myös varallaoloon.

Ketä haetaan

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vankkaa osaamista kaukolämpöasentajan työstä tai vaihtoehtoisesti olet alalle valmistunut ja sinulla on kertynyt jonkin verran työkokemusta ja olet innokas oppimaan lisää.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kaukolämpöasentajan ammattitutkintoa, LVI-alan peruskoulutusta, kone- ja metallipuolen koulutusta tai sähköalan peruskoulutusta sekä kokemusta tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtävistä.

Henkilönä olet omatoiminen, yhteistyökykyinen ja valmiina joustavaan sekä asiakaslähtöiseen työskentelyyn.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Työn aloitus on syksyn 2020 aikana ja sopimuksen mukaisesti. Tulet saamaan työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja tarvittaessa ammattiin vaadittavan koulutuksen. 

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • suoritettua kaukolämpöasentajan ammattitutkintoa tai vaihtoehtoisesti LVI-alan peruskoulutusta, kone- ja metallipuolen koulutusta tai sähköalan peruskoulutusta sekä kokemusta tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapito tehtävistä
  • vastuullista työotetta ja sitoutumista työtehtäviin
  • suoritettuna B - ajokortti
  • erinomaista suomenkielen taitoa  

Näin haet tehtävää

Kiinnostavatko sinua lämpökeskustekniikkaan liittyvät menetelmät ja monipuoliset työtehtävät? Jos haluat siirtyä uusien haasteiden pariin, saatat olla etsimämme henkilö! Tee hakemus ja kerro meille itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. 

Tee hakemus