Avoimet työpaikat

Kuormakorin korjaaja

Hakuaika päättyy 16.5.2021

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen

Työn kuvaus

Hei sinä, joka haluat kehittyä kuormakorin korjauksen ammattilaiseksi!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kuormakori korjaajaa autokorien muutos- ja korjaustöihin pääkaupunkiseudun tuntumaan. 

 

Ketä haetaan

Kuormakorin korjaajana työtehtäväsi ovat monipuoliset ja tarvitset tässä työssä erityisesti kädentaitoja. Toivomme sinulla olevan auto- tai rakennusalan koulutustaustaa ja/tai alan työkokemusta tai sinulla on esimerkiksi kokemusta levy- ja peltipuolelta.  

Odotamme, että sinulla on kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn ja olet omatoiminen. Olet myös ehdoton tarkka työsi jäljistä ja hoidat työsi aina kunnialla loppuun asti ja sinulla on innokas ja oppiva asenne.

Tulet saamaan työsi kattavan perehdytyksen ja tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja mahtavan työporukan pitkään autohuoltoalalla toimineessa yrityksessä.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Ole meihin yhteydessä ja kerro hakemuksessasi itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Muistathan mainita työkokemuksesi lisäksi myös suorittamasi pätevyydet ja lupakortit. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus