Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä

Hakuaika päättyy 16.5.2021

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme pääkaupunkiseudulle aktiivista, myyntihenkistä ja tuloshakuista kiinteistönvälittäjää. 

Asiakasyrityksemme on pitkään kiinteistönvälitysalalla toiminut ja heillä on vahvaa näyttöä tuloksista ja onnistumisista. Saat tehtäviisi hyvät puitteet onnistumiselle ja kokeneen tiimin tuen, jossa uskotaan oppimiseen ja menestymiseen. Kattavan perehdytyksen lisäksi sinulle tarjotaan myyntisalkku sekä taattuja liidejä.

Ketä haetaan

Odotamme sinulta vankkaa myyntikokemusta joko kiinteistönvälityksestä tai vaihtoehtoisesti rahoitus- ja sijoituspuolelta. Olet innostunut ja energinen persoona ja sinussa loistaa asiakaspalveluhenkisyys. Välität ja kunnioitat aidosti asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Olet myös valmis laittamaan itsesi likoon ja ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja vahvaa tahtoa menestyä. 

Haluatko sinä olla osa kiinteistönvälitystiimiä, jossa myös sinusta välitetään? Tarjoamme sinulle vakituisen työn voimantahtoisessa tiimissä, jossa sinulla mahdollisuus edetä urallasi. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi hyväntuulisen työilmapiirin ja vankan ammattilaisten tiimin.   

Edellytykset

Jotta menestyisit työssäsi edellytämme sinulta hyvää suomenkielen suullista sekä kirjallista taitoa ja muu kielitaito kuten ruotsinkielen osaaminen on eduksesi. Sinulla on luonnollisesti B-ajokorttia ja LKV-pätevyys on eduksesi, mutta ei välttämätön.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Jos kiinteistönvälitys vastaa unelmaasi ja haluat itse vaikuttaa omaan palkkaasi, saatat olla etsimämme henkilö. Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi sekä saavutuksistasi kiinteistövälitys- tai sijoitus- ja rahoitusalalta. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus