Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä

Hakuaika päättyy 31.5.2020

Toimiala:
Kiinteistöala ja siivous
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme Aurinkolahteen aktiivista, myyntihenkistä ja aurinkoista sekä tuloshakuista kiinteistönvälittäjää. 

Asiakasyrityksemme on pitkään kiinteistönvälitysalalla toiminut ja heillä on vahvaa näyttöä tuloksista ja onnistumisista. Saat tehtäviisi hyvät puitteet onnistumiselle ja kokeneen tiimin tuen, jossa uskotaan oppimiseen ja menestymiseen. Kattavan perehdytyksen lisäksi sinulle tarjotaan viiden asunnon myyntisalkku sekä taattuja liidejä viikoittain.

Ketä haetaan

Odotamme sinun olevan innostunut persoona ja sinussa loistaa asiakaspalveluhenkisyys. Välität ja kunnioitat aidosti asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja vahvaa tahtoa menestyä. 

Haluatko sinä olla osa kiinteistönvälitystiimiä, jossa myös sinusta välitetään? Tarjoamme sinulle vakituisen työn voimantahtoisessa tiimissä ja mahdollisuuden edetä urallasi.  Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyväntuulisen työilmapiirin maan parhaalla kehitysjohtajalla. 

Edellytykset

Edellytämme sinulta hyvää suomen- ja ruotsinkielen kirjallista sekä suullista taitoa ja luonnollisesti myös B–ajokorttia. LKV–pätevyys ovat eduksesi, mutta ei välttämätön.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Jos kiinteistönvälitys vastaa unelmaasi tai on jo vahvuuteesi ja jos sinua kuvastaa tuloshakuisuus ja haluat itse vaikuttaa omaan palkkaasi sekä puhut sujuvaa ruotsia, saatat olla etsimämme henkilö. Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi kiinteistövälitysalalta sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään? Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tee hakemus