Avoimet työpaikat

Myyjä, kankaat ja tekstiilit, Vantaa

Hakuaika päättyy 31.5.2020

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Määräaikainen, mahdollisuus jatkoon
Työaika:
Osa-aikatyö
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Onko sinua kutsuttu aurinkoiseksi asiakaspalvelijaksi? Etsimme nyt huippumyyjää, joka aidosti nauttii asiakkaiden kohtaamisesta.

Haemme kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä myyjää Vantaan Tammiston myymälään. Asiakasyrityksemme on markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myynnissä.

Ketä haetaan

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos haluat intohimoisesti luoda asiakkaille upeita ostoelämyksiä kodintekstiilien ja kankaiden parissa. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja osaat kuunnella asiakasta ja tunnistat tämän tarpeet sekä koet vahvaa tahtoa auttaa ja palvella.

Edellytykset

Odotamme sinulta sekä kiinnostusta että innokkuutta työskennellä kankaiden ja tekstiilien parissa sekä odotamme sinulta tekstiilien ja kankaiden tuntemusta tai tekstiilialan koulutusta.

Olet omatoiminen ja viihdyt asiakkaiden keskuudessa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet erinomaisesti toimeen työkavereiden kanssa.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työn, jossa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tekstiilien, kankaiden ja sisustussuunnittelun maailmassa.

Näin haet tehtävää

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, joka aidosti nauttii asiakaspalvelusta, niin tee hakemus. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän asiakaspalvelun ammattilaisen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus