Avoimet työpaikat

Osa-aikainen valmentaja

Hakuaika päättyy 3.3.2023

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Sijainti:
Riihimäki

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva valmennusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Kanta-Hämeen alueelle valmentajia yksilövalmennuksiin.

Valmentaja ohjaa asiakkaita TE-hallinnon valmennuspalveluissa. Valmennukset toteutetaan pääsääntöisesti Riihimäen, Forssan ja Hämeenlinnan alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Ketä haetaan

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kykyä vastuulliseen työhön, sekä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Pystyt käyttämään tehokkaasti yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osaat organisoida omaa ja toisten työskentelyä. Edellytyksenä on vähintään vuoden työkokemus ohjausalan työtehtävissä (esim. TE- hallinnon palvelut, työpajaohjaus, koulusosionomin tehtävät, ohjaus ammatillisessa kuntoutuksessa tai muut vastaavat ohjaustehtävät).

Edellytykset

Tehtävään vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi, yhteisöpedagogi tai kandidaatin tutkinto. Opinto-ohjaajan tai ammatillisen opettajan pätevyys katsotaan eduksi, samoin kuin oman auton käyttömahdollisuus ja mahdollinen kokemus Nuotti-valmennuksista.

Etsimällämme henkilöllä on halu kehittyä itse ja kehittää palveluitamme. Alallamme laadun parantaminen vaatii pitkäjänteistä kehitystyötä.

Cimson tarjoaa sinulle työtiimin tuen itsenäisen työskentelysi tueksi, sisäistä valmennuskoulutusta ja monipuoliset työtehtävät.

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: jonne.honkanen@cimson.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, haemme useampaa osa-aika- tai keikkatyöstä kiinnostunutta valmentajaa tai soveltuvaa ylempää korkeakouluopiskelijaa.

Lue lisää yrityksestä https://cimsonkoulutus.fi/

Tee hakemus